• audi specialist
  • apk zoetermeer

Auto B.V.L in het kort

garagebedrijf benthuizen
Onderhoud & reparaties van alle merken
Volkswagen-Audi specialist
A.P.K. keuringen

Onze diensten

Volkswagen-Audi specialist
Wij zijn van huis uit Volkswagen en Audi specialist en hebben samen meer dan 15 jaar dealer ervaring. Tevens beschikken wij over de apparatuur, werkplaats documentatie en kennis om uw Volkswagen of Audi volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden en repareren.

Onderhoud & reparaties van alle merken
U kunt bij Auto BVL terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto, ongeacht het merk. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto's. De medewerkers van Auto BVL zijn dus helemaal bij van de laatste technieken. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Bovendien kunt u rekenen op minimaal dezelfde kwaliteit als bij de erkende merkdealer tegen een aantrekkelijk uurtarief!

Diagnose
Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur. Zo kunnen wij de computer van uw auto na een onderhoudsbeurt resetten of kunnen we de computer uitlezen bij storingen. Dit zorgt voor een snelle en accurate diagnose.

A.P.K. keuringen
De Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd is een belangrijke keuring voor uw auto. Wij beoordelen tijdens de keuring uw auto volgens de keuringseisen van het RDW. Uw auto wordt op drie aspecten gekeurd, namelijk: Verkeersveiligheid, Milieu en Registratie.

Check hier uw APK vervaldatum: RDW

Een APK keuring van een benzine, LPG of diesel auto kost bij ons slechts €24,95. Deze prijs is inclusief milieumeting, afmeldkosten en BTW.

Gratis haal en breng service
Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk dat toegankelijkheid voor u als klant zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij een gratis haal en breng service aan. Dit betekent dat u binnen een straal van maximaal 15 km weggebracht en opgehaald kan worden. Tevens is het ook mogelijk dat wij uw auto ophalen en terugbrengen voor het uitvoeren van een APK, onderhoud of reparatie.

Vervangend vervoer nodig?
Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de reparatie van uw auto? Auto B.V.L. biedt u vervangend vervoer aan voor slechts 15 euro incl. b.t.w. per dag (excl. brandstof).
  • Automobielbedrijf Beintema & van Leest
  • Hogeveenseweg 63-C
  • 2731 LB Benthuizen
  • 0172 588206
  • info@autobvl.nl